Jekodesign website en boek opmaak

Onderhoud aan uw website

Onderhoud aan uw website is noodzakelijk. Zo blijft uw website goed werken en is steeds optimaal beveiligd tegen aanvallen

Een website heeft ook onderhoud nodig. Hierdoor wordt de website beter beveiligd en blijft de informatie actueel. Als het onderhoud achterwege blijft kan de website zelfs na verloop van tijd uitvallen en niet meer werken.

WordPress onderhoud

Ik maak de websites in WordPress. WordPress was oorspronkelijk gemaakt als blog “software ” Een blog is een verzameling berichten die meerdere personen op een website kunnen zetten en daar ook op kunnen reageren. Door het gebruik van plugins (kleine stukjes software of een soort apps) is WordPress een allrounder geworden. Als er iets wordt veranderd aan WordPress dan zullen die plugins ook bijgewerkt moeten worden .

WordPress is opensourcesoftware om websites te realiseren, die onder de voorwaarden van de GNU General Public License wordt gepubliceerd. WordPress is ontwikkeld door Matthew Mullenweg, maar het wordt door een grotere groep ontwikkelaars ondersteund. Meer weten over WordPress? Deze site legt het goed uit….

Informatie update

De informatie op je website moet juist zijn. Hierbij valt te denken aan prijzen, de nieuwste ontwikkelingen en recente foto’s. Een website is juist hét medium die zich uitstekend leent om de meest recente informatie te publiceren.

Ook wordt uw website hoger geplaatst in de zoekresultaten van een zoekmachine als de website steeds nieuwe informatie toont.

Dus, heeft u een nieuwe collega, een nieuw product of iets anders te melden, werk uw website bij!

Onderhoud uitbesteden

Vaak blijft het onderhoud bij goede voornemens en zorgt de drukte van de dag voor een nieuwe dag zonder onderhoud. Niet meteen, maar langzaam verliest uw eens zo mooie website haar glans. Voorkom dat en laat het onderhoud aan een professional over. Jekodesign onderhoudt uw website wekelijks en werkt uw website bij met nieuwe informatie. Zo blijft uw website actueel en goed scoren bij de zoekmachines. Jekodesign doet dit ook voor WordPress websites die niet door ons zijn gemaakt.

De kosten van het onderhoud variëren sterk met de omvang van uw activiteiten. U moet rekening houden met 7,75 per maand voor de updates en ca 45 euro per maand voor update van de informatie en nieuwsfeiten.

Meer over dit onderwerp